2012. december 14., péntek

Karácsony kék-fehér-pirosban

Ahogy a franciák ünnepelnek. Ezen a főzőesten Várvízi Péter vezetésével fantasztikus 3 fogásos menüsort készítettünk.

Süllő ravioli konfitált paradicsomszószban, kimchivel
A ravioli nem más mint wonton lapokba töltött apró kockára vágott süllő filé, lime-al ízesítve. Konfitált paradicsomszószra helyezve, a tetején kimchivel ízesítve. Korander, citromfű és bazsalikom levelekkel tálalva. 




Kacsamell alig párolt zöldségekkel és céklahabbal
Sous vide kacsamell rózsaszínre sütve, balzsamecetes fokhagymakrémmel, kardamomos céklahabbal, zellerrel, cukorborsóval, cukkinivel, bébispenóttal és petrezselyem szósszal. Zseniális!




Fehércsokoládés krémes trópusi gyümölcsökkel
Ropogós krémes lap frissen sütve, vaníliás fehércsokoládés krémmel. Mangóval, papayával és passiógyümölccsel tálalva.



Fantasztikus menüsor egy fantasztikus séf tálalásában. Na jó, azért nekünk is volt egy ici-pici részünk benne.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése